Korte Informasjoner Om IQ

I intelligenskvotient eller IQ er nummer som skriver om intelligensen av menneske i forhold til annen populasjon. Opprinnelig definasjon IQ ved måling av intelligensen av barn var: IQ er forhold av mental alder til fysisk alder ganget med hundre. Mental alder var bestemt på grunnlage av gjennomsnitt test prestasjon av intelligensen i bestemt alder gruppe.

Former for IQ-tester

Det finnes to former for IQ-tester:
1) Muntlige - De bestemmer nivået for muligheten til å finne overordnede begreper ved presentasjon av en serie begreper: ”hund, katt, løve = dyr”, identifisere begrep som ikke hører til i en gruppe: ”fugl, kanin, apekatt, bil”, finne regelmessigheter i nummerserier: "11,12,14,17,21", løse matematiske ordoppgaver osv.

2) Ikke-muntlige - Disse testene er laget for å måle evnen til å forme kuber, organisere bilder etter en bestemt tid og logisk rekkefølge, bygge former fra forskjellige deler osv. Noen av disse testene har ofte som mål å kartlegge dine abstrakte, komplekse eller detaljerte tenkemåter.

Husk at når du bestemmer deg for å ta en IQ-test, må du være både fysisk og mentalt avslappet samt ta det seriøst. Dette gjør det mulig for deg å være fult konsentrert.

www.quickiqtest.net

INSTRUKSJONER TIL RASK IQ TEST:

Denne IQ testen er til rask forskning av medfødt intelligens.

  • Testen er sammensatt av femten spørsmål med bilder
  • Spørsmålene har ulike poeng etter vanskelighets graden
  • For urett svar poeng blir ikke fra trekket
  • Det er alltid bare ett riktig svar.

Vi har over 20 000 besøkende løpet av en uke fra hele verden.

START