Kratak Informacije o IQ

Kvocijent inteligencije ili IQ je broj koji opisuje inteligencije ljudi u odnosu na ostatak stanovništva. Originalna definicija IQ bio: IQ je omjer mentalne starosti do fizičkog dobi pomnožen sa 100. Mentalne dobi izračunata je na temelju prosječnih rezultata u testu u toj starosnoj kategoriji.

Vrste testovima inteligencije

Postoje dvije vrste testovima inteligencije:1) Verbalni - Pruža mjeru sposobnosti pronaći glavnu kategoriju pojmova: "pas, mačka, lav = ljubimac", definirati pojam, koji ne spadaju u skupinu: "ptica, zec, majmun, automobil" pronaći pravilnosti u nizu brojeva: "11,12,14,17,21" rješavanje matematičkih problema riječi, i tako dalje.

2) Neverbalni - Ovi testovi su dizajnirani za mjerenje sposobnosti da oblikuju kockice, organizirati slika po vremenu i slijedite logično, izgradnju različitih oblika dijelova, itd. Neki od ovih testova često su namjeravali ispitati svoje apstraktno, kompleksno i detaljni razmišljanje.

Imajte na umu da ako se odlučite za napraviti IQ test, morate biti fizički i psihički pogotovo opuštena, i to ozbiljno, omogućujući vam da u potpunosti koncentrirati na rješavanju problema i postizanje najviše realan ishod.

www.quickiqtest.net

UPUTE ZA BRZO IQ TEST:

Ova IQ test će istražiti vašu inteligenciju sa dobrim pitanja u kratkom vremenu.

  • IQ test se sastoji od 15 pitanja sa slikama.
  • Pitanja su golovi prema poteškoća.
  • Neispravni odgovori ne će se sa bilo koje točke od Vaše trenutne rezultat.
  • Samo jedan odgovor je točan.

Imamo preko 25 000 posjetitelja tjedno iz cijelog svijeta.

KRENUTI