Lidt om IQ

Intelligenskvotienten eller IQ er et tal, der beskriver en persons intelligens sammenlignet med resten af befolkningens. Den oprindelige definition på IQ, som blev brugt til at måle børns intelligens, var: IQ er forholdet mellem den mentale alder og den fysiske alder ganget med 100. Den mentale alder blev udregnet på baggrund af gennemsnitsresultatet af en test i den pågældende aldersgruppe.

Forskellige IQ-tests

Der findes to slags IQ-tests:
1) Verbale - De bestemmer din evne til at finde en overordnet sammenhæng for en række begreber: "hund, kat, løve = dyr", identificere begrebet, der ikke hører til i rækken: "fugl, kanin, abe, bil", finde regelmæssigheder i en talrække: "11,12,14,17,21", løse matematiske gåder, osv.

2) Non-verbale - Disse tests har til formål at måle din evne til at danne kuber, ordne billeder i en logisk rækkefølge på en bestemt tid, danne figurer af forskellige dele, osv. Nogle af disse tests sigter efter at udforske din evne til at tænke abstrakt, komplekst eller detaljeorienteret.

Husk, at når du beslutter dig for at tage en IQ-test, bør du være fysisk og især mentalt afslappet og tage det alvorligt, hvilket vil gøre det muligt at opnå fuld koncentration.

www.quickiqtest.net

INSTRUKTIONER FOR DEN HURTIGE IQ-TEST:

Denne IQ-test vil på kort tid udforske din intelligens ved hjælp af gode spørgsmål.

  • IQ-testen består af 15 spørgsmål med billeder.
  • Spørgsmålene belønnes med point efter sværhedsgrad.
  • Hvis du svarer forkert, bliver der ikke trukket point fra din nuværende score.
  • Der er altid kun én korrek svarmulighed.

Vi har hver uge over 25.000 besøgende fra hele verden.

START